Wie ben ik?

Over Maurits,

Sinds 1998 ben ik al aan de slag in het onderwijs. Al sinds het begin op de O. G. Heldringschool en tot nu toe nog steeds met veel plezier.
De eerste jaren gewoon als fulltime leerkracht, maar naar mate de ict binnen school verder groeide kreeg ik er steeds meer ict-taken/tijd bij.

De afgelopen jaren heb ik gezien dat ict op school een heel goed middel is om bepaalde adminsitratieve processen op school te vereenvoudigen en dat zaken slimmer en handiger gergeld konden worden.

Vanaf dat moment ben ik mij ook steeds meer in SharePoint gaan verdiepen, want ik was er al van overtuigd geraakt dat dit een goed middel was om mijn doel te halen. De eerste jaren heb ik de kans gekregen om met een lokale installatie veel zelf te proberen. Dit mondde al snel uit tot een lokale (kleine) intranet portal.

Het beheer aan de achterkant van een SharePoint site is niet voor mij weggelegd, ik was al snel van mening dat dat beheer de school uit moest. Gelukkig kwam toen Office365 om de hoek kijken.

Zo heb ik de mogelijkheid gekregen om bij de eerste lichting scholen te zitten die over kon stappen op Office365. Voor mij een heel gerust gevoel dat het beheer de school uit was. Ik kon mij nu volledig richten op de inhoud.

De afgelopen twee jaar heb ik de kans gekregen om veel tijd te steken in onze portal en heb deze ook flink kunnen uitbouwen tot de startplaats voor mijn collega’s. Alle belangrijke informatie is hier dan ook te vinden.

Vanaf nu ben ik druk bezig met het verder vullen van de portal en mijn collega’s op een slimme manier hiermee te laten werken.

 

(Visited 863 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.