Webinar: Office365 op de O. G. Heldringschool

Woensdag 14 mei was het dan eindelijk zo ver. Na verschillende telefoontjes en mailtjes zou ikWP_CM_20140514_132132 gaan meewerken aan een webinar. Het webinar werd bij Heliview uitgezonden vanuit een kleine studio op het mediapark. Vooraf tijdens een gezellig gesprek heb ik mijn gehele presentatie nog even kunnen doornemen, zodat ik ook wist waar de vragen konden gaan komen. Daarna nog even droog oefenen voor het geluid, het doorlopen van mijn presentatie en of de computer wilde werken waarop ik via een demo mijn omgeving zou laten zien. Vanaf exact half 4 begon de uitzending. Na een korte introductie kon ik mijn verhaal vertellen. Erg leuk was het dat tijdens mijn verhaal de eerste vragen al meteen binnenkwamen. Zo kon ik direct antwoord geven op de vragen van de mensen die live zaten mee te kijken. Na bijna 3 kwartier zat het erop en konden we afronden. Na afloop kregen we door dat er zo’n 60 mensen live hebben zitten meekijken. Inmiddels heb ik via verschillende reacties al gehoord dat de aflevering al meerdere malen gedeeld en bekeken is.

De aflevering hier te vinden.

Office365

(Visited 192 times, 1 visits today)

2 Reacties

 1. Raoul Teeuwen

  Jammer dat-ie achter een inlog-scherm zit…

  Reageren
  1. mknoppert (Auteur bericht)

   Klopt, op zich heb ik ook wel een directe link.

   Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.