Veel losse nieuwe berichten

Een aantal weken geleden heeft Microsoft de Ignite gehouden. Dit was de plek om aanwezig te zijn om alles te weten te komen om op de hoogte te zijn van alle nieuwe ontwikkelingen binnen oa Office365. Veel is er geschreven over de verdere ontwikkeling van groepen. Dit zal echt de plaats gaan worden voor digitale samenwerking. Veel losse functies vanuit Office365 zullen hier gaan samenkomen.

Ook het Officeblog is een goede plek om alles te weten te komen. Hieronder een greep vanuit de laatste artikelen.

Sway voor office365
Beheerders die de knop voor First release hebben aangezet hebben gezien dat Sway nu is toegevoegd aan hun tennant. Vanaf nu is het ook mogelijk om met je Office365 account in te kunnen loggen in Sway en zo je presentaties op te slaan. Ook is Nederlands nu toegevoegd als taal.

De-clutter in je mailbox
Vanaf juni zal Microsoft standaard de-clutter gaan activeren in je mailbox. Dit gaat er voor zorgen dat mail die minder belangrijk is in een aparte map komt. De gedacht erachter is dat je op deze manier meer tijd over zou houden voor belangrijke mail.
Wil je dit niet aanhebben dan kun je het handmatig uitschakelen.
Webmail ==> opties ==> Onder het kopje e-mail staat onbelangrijke e-mail. Hier kun je het desnoods weer uitschakelen.

Outlook web-app + OneDrive for business
In de web-app was het al mogelijk om documenten als bijlage toe te voegen die vanuit je OneDrive kwamen. Vanaf nu rolt de optie ook uit om direct vanuit je mail bijlagen direct op te slaan in je OneDrive. De bijlage zal komen in een map E-mail bijlagen. Vanuit deze map kun je eenvoudig je document verplaatsen naar de juiste map.

OneNote
Deze zomer komen er in OneNote ook belangrijke nieuwe updates. Het wordt straks voor gebruikers eenvoudiger om via de class notebook creator notebooks te maken. Tussenkomst van een beheerder is niet meer nodig. Ook Nederlands zal als extra taal worden  toegevoegd.

(Visited 183 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.