OneDrive for Business synchroniseren met de next generation sync client

onedrive_200x200In  vorige berichten heb ik al geschreven dat je je OneDrive geschikt kunt maken om ook je OneDrive for Business mee te kunnen gaan synchroniseren.
Zelf maak ik er al een tijdje gebruik van en merk dat ik geen fouten meer heb gehad. Helaas is de installatie nog niet helemaal automatisch. Vandaar dat ik een korte handleiding heb geschreven hoe je je OneDrive for Business kunt gaan synchroniseren. Mijn handleiding is hieronder te vinden.

Mocht je toch nog tegen problemen aanlopen of heb je tips om de handleiding te verbeteren dan hoor ik het graag.

 

(Visited 394 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.