MIE Surface Expert

expertOGDit jaar ontving ik voor het tweede jaar op rij de Microsoft Innovative Educator Expert toekenning. Mijn werk omtrent Office365 in het onderwijs en bij ons op school/stichting valt blijkbaar op en dit is dan een stukje waardering.
Naast deze titel biedt dit ook veel mogelijkheden om met andere educator experts in contact te komen, zowel nationaal als internationaal. Zo was ik vorig jaar samen met Harold en Anika in Seattle voor de E2. Dit jaar zijn Bart Roumen, Wing Kan Lai en Wilco Willemse  diegene die naar de E2 in Budapest mogen gaan.

Veel mooie voorbeelden hoe Microsoft in het onderwijs wordt gebruikt worden op deze manier gedeeld. Er zitten dan ook zeker veel ideeën tussen die je flink aan het denken doen zetten. Niet is alles meteen direct goed in te zetten in je klas, omdat je onderwijs anders wordt vormgegeven maar je ogen worden wel geopend.

Gisteren viel er echter een andere mail in de digitale brievenbus.

MIE surface1

Samen met Wing Kan LAi (Leerkracht op het Carmelcollege) ben ik nu ook Mie Surface Expert. Ook dit programma geeft weer toegang tot de allerlaatste nieuwtjes en contacten met mensen wereldwijd die hun Surface in het onderwijs inzetten. Ik heb al veel bekende namen voorbij zien komen en hoop ook zeker veel nieuwe zaken te zien/horen.

Afbeelding gemaakt door Kurt Söser.

Afbeelding gemaakt door Kurt Söser.

 

(Visited 537 times, 1 visits today)

3 Reacties

 1. Arnold Knoppert

  Maurits,

  Wat een mooie ontwikkeling maak je door. Ben heel benieuwd wat dit allemaal inhoud, maar dat ga je mij vast wel tzt vertellen.

  pappa

  Reageren
  1. mknoppert (Auteur bericht)

   Bedankt voor je berichtje. Ja natuurlijk kom ik het bij jullie uitleggen.

   Reageren
 2. Sander Fase

  Mooie badge!

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.