Inplannen van afspraken in je agenda

AgendaIk heb al verschillende keren wat geschreven over de agenda binnen Office365. Mijn laatste artikel ging erover dat het vanaf nu eenvoudig was om een agenda te delen en ook zichtbaar te krijgen op je telefoon. Sinds kort zijn er meer mooie zaken toegevoegd aan de agenda in Office365.

Inplannen van een afspraak in je agenda

Afspraken inplannen in je agenda die persoonlijk zijn is niet lastig dat is een kwestie van klikken afspraak toevoegen en klaar.
Wil je echter een afspraak inplannen met meerdere mensen dan is het handig om snel te kunnen zien of die andere personen wel tijd hebben op het tijdstip.
Je kan nu eenvoudig zien of de andere personen die je toevoegt tijd hebben op het aangewezen tijdstip.

Op deze manier is het dus extra eenvoudig en snel om te zien of deze persoon tijd heeft op het tijdstip.

Meerdere data voorstellen doen

Wil je meerdere voorstellen doen om een afspraak in te plannen dan kun je nu eenvoudig direct vanuit je agenda meerdere voorstellen meesturen. Tot voor kort was hier een aparte add-in voor nodig Findtime. Nu kan dit allemaal standaard vanuit het toevoegen van een nieuwe afspraak.

Via de optie tijdzoeken kun je nu meteen meerdere voorstellen met de uitnodiging meesturen.

Vul eenvoudig meerdere tijdstippen in.

Na het toevoegen van alle tijdstippen kun je de uitnodiging versturen. Automatisch worden de mogelijke afspraakmomenten bij de deelnemers tijdelijk in de agenda gezet. Via een link in de mail die de deelnemers ontvangen kunnen ze aangeven welk tijdstip het beste uitkomt.

Iedere deelnemer kan nu direct in de ontvangen email aangeven welk tijdstip uitkomt. Na aanklikken wordt de afspraak meteen in de agenda geplaatst.

 

 

 

(Visited 7.992 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.