Aanwezig op de Global Educator Exchange

untitled

Zoals in een vorige bericht geschreven heb ik meegedaan met de Sway Contest. Via een Sway heb ik op een zo goed mogelijke manier proberen te laten zien hoe wij bij ons op school op een innovatieve manier Office365 inzetten.

Begin maart zou de uitslag volgen. Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover. Mail van Microsoft. Samen met twee andere Sways was mijn Sway als winnaar uit de bus gekomen. Ik mag dus mee naar de Global Educator Exchange in Redmond. Enorm trots dus dat het mij gelukt is. De komende tijd zal ik nog wel horen wat er verder van mij wordt verwacht. Verder zal ik hier beschrijven wat ik die dagen daar allemaal heb gedaan. Voor nu is de voorpret in ieder geval alvast begonnen.

 

(Visited 155 times, 1 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.