Afbeelding invoegen in je handtekening in je webmail

emailTijdens de uitrol van office365 binnen onze stichting kreeg ik vaak de vraag hoe een afbeelding te plaatsen was in je handtekening in je webmail. Dit was helaas niet mogelijk. Je kon niet direct een plaatje in je handtekening zetten. Via internet ben ik wel verschillende workarounds tegengekomen en daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt.

Gisteren zat ik wat te grasduinen in de verschillende uservoice pagina’s (dit zijn pagina’s waar gebruikers wensen kunnen achterlaten over software. Microsoft maakt hier veel gebruik van en kan zo goed peilen waar de meeste behoefte aan is.) en daar kwam ik dezelfde vraag ook tegen. Men wilde graag een plaatje direct kunnen plaatsen via de webmail. Alleen stond er bij deze vraag nu opgelost. Met andere woorden het is mogelijk.

Ik heb niet eerder een bericht voorbij zien komen over dit onderwerp en ik keek ook niet dagelijks of deze functie was toegevoegd. Dus ik weet niet of deze functie al heel lang bestaat.

Om deze functionaliteit van je handtekening te bereiken ga je eerst rechtsboven naar het tandwieltje.

owa instellingen 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Mij viel ook meteen al op dat dit menu is aangepast. Je krijgt nu de verschillende opties op een andere manier te zien en je kunt onderaan ook meteen schakelen naar een ander onderdeel.
Kies onderaan nu voor E-mail en je krijgt de instellingen voor je e-mail te zien. Kies daarna links voor E-mailhandtekening

owa instellingen 2

 

 

 

 

 

 

 

 

In het volgende scherm kun je nu je handtekening vormgeven. Via het dropdown menu krijg je nog meer instellingen tot je beschikking.

owa instellingen 3

 

 

 

 

 

 

(Visited 860 times, 3 visits today)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *